Wat ik al bereikt heb (Level 10)

Ik heb in eerdere blogs al gedeeld dat ik nu met mijn Level 10 bezig ben, dan werk ik aan de beste versie van mezelf. Maar dit proces is niet iets van de laatste paar weken. Ik werk al jaren aan mezelf met groot succes.

Sinds ik depressief ben geworden (ik was toen 24 jaar jong) heb ik aan mezelf gewerkt. Dit is een proces van vallen en opstaan en echt niet altijd makkelijk of leuk. Ik heb erop gevloekt en wilde vaak opgeven. Gelukkig ben ik een echte doorzetter en sta ik ook iedere keer weer op om weer verder te gaan.

In die jaren die achter me liggen heb ik behoorlijk wat dingen overwonnen, depressie, chronische darmontsteking, 15 kg afslanken, meer zelfvertrouwen, bewustwording, gaan hardlopen. Dit schrijf ik niet om mezelf op de borst te kloppen maar om te laten zien dat ik weet hoe zwaar het leven kan zijn. En ook dat het nooit te laat is om te veranderen en jezelf in de spiegel goed aan te kijken en aan de slag te gaan.

Dit doe ik nog steeds, ik kom nog steeds uitdagingen tegen, hier kies ik ook bewust voor. Ik wil niet blijven stil staan in mijn comfortzone maar wil groeien en ontwikkelen omdat ik dit veel te leuk vind om te doen. Als ik weer voor zo’n uitdaging sta voel ik echt weer even weerstand maar het lukt me toch iedere keer weer om daar overheen te stappen. Dit doe ik door aardig voor mezelf te zijn, mezelf te koesteren. En door hulp te vragen aan vrienden en collega’s, al is dit nog echt wel een verbeterpuntje van me.

Heb jij hulp nodig bij het bereiken van een beter welzijn of wil je jezelf eens verwennen met een heerlijke Thaise Yoga Massage laat het me dan snel weten en maak gebruik van de kortingsactie die geldt in december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =