Mijn Level 10, mijn focus

Woensdag 1-2-2017 ben ik gestart met mijn level 10. Je vraagt je misschien af wat is dat? Dan focus je 90 dagen op de beste versie van jezelf, dus je zet nog even een extra tandje bij.

 
Dag 32

Dus nu ben ik 32 dagen verder en dus al ruim 1/3e van mijn leven 10 is voorbij, ben ik tevreden tot nu toe? Nee, ik zal je uitleggen waarom. Ik heb een pittige start gehad doordat ik 2 weken geleden de keuze heb gemaakt om te stoppen met mijn opleiding tot Thaise Massage Therapeut. Het lukte me op dit moment niet om de combinatie te maken tussen mijn bedrijf, mijn lichaam en de opleiding. Ik was op.

Vakantie

Afgelopen week heb ik een week vakantie gehad en kwam alle vermoeidheid eruit, ik heb veel gerust en bijgetankt. Gelukkig had ik met momenten wel energie om samen met mijn lief leuke dingen te doen en hebben we de woonkamer geschilderd. De komende tijd staat ook nog steeds in het herstellen van mijn energie niveau en weer lekker gaan leven en genieten.

Krachttraining

Waar ik wel enorm trots op ben is dat ik gestart ben met een krachttrainingsschema. Ook dit natuurlijk met vallen en opstaan maar dat hoort nu nog even bij me. Vandaag ben ik voor de 3e keer gaan sporten en heb dit schema gevolgd, heerlijk om te doen. Ik vond het erg spannend om dit schema alleen te gaan volgen maar voel me na vandaag erg sterk hierin. Het is me weer gelukt en het is helemaal niet eng om al beginneling tussen de sportieve types te gaan staan met mijn gewichtjes van 4 kg of met een stang zonder gewichten (die stang weegt nl ook al 10 kg). Ik voel zelfs na 3x al dat mijn lichaam er goed op reageert en heb nu al weer zin in de volgende keer. Dit wil ik volhouden, mezelf hierin uitdagen. Ontdekken hoever ik mijn lichaam kan krijgen. Want dat weet ik dus gewoon echt niet. Nooit eerder heb ik het idee gehad dat ik serieus sterker en slanker kan worden. En ik ben al enorm ver gekomen als ik terugblik naar zo’n 15 jaar geleden. Maar nu is het echt tijd voor een volgende stap.

Focus vasthouden

Dus de komende 58 dagen (eigenlijk 57 want vandaag is al half voorbij) ga ik weer lekker de focus vasthouden. Ik wil me goed, sterk en energie voelen en vandaar uit zien wat er mogelijk is. Iedereen start ergens en het is nooit te laat om te starten.

Heb jij wel eens zo jezelf uitgedaagd met een duidelijke focus? En wat heeft jou geholpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + negen =