Level 10

De komende 87 dagen ga ik aan mijn Level 10 werken. Dit houd in dat je 90 dagen de focus heb om de beste versie van jezelf te worden. En wat die beste versie van jezelf is, dat is voor iedereen anders. Bij de een ligt de focus op gewicht verlies. De ander wil meer spiermassa of minder vetpercentage.

Eerdere ervaring met Level 10

In het verleden heb ik al eerder met de Level 10 mee gedaan, maar had ik mijn focus nog niet heel duidelijk en was mijn resultaat er ook naar. De afgelopen maanden heb ik samen met een coach aan een aantal dingen gewerkt. Ik merk dat ik veranderd ben. Ik ben nu meer gefocust en werk duidelijker naar een doel toe. Mijn lange termijn visie is duidelijker geworden.

Dus ik vond het tijd voor een nieuw Level 10. De komende tijd wil ik hier over bloggen gewoon omdat dit me zal helpen de focus te houden en omdat het me een leuk onderwerp lijkt om over te bloggen.

Het doel is nu om de komende weken op zondagavond een blog te schrijven zodat ik deze op maandag kan delen me je. In deze blogs zal ik delen hoe ik met  mijn voeding omga, wat ik aan beweging heb gedaan. En wat er goed en minder goed is gegaan.

Doel: betere balans in mijn voeding

Mijn Level 10 is gestart op 2 februari en zal klaar zijn op 2 mei. Daarin is mijn doel is om te delen wat ik hierin tegen komen en wat ik doe om mijn doel te halen. Wat ik nu merk is dat ik het nog een uitdaging vind om mijn voeding goed in balans te krijgen (balans tussen vet-koolhydraat-eiwit). Ik zit over het algemeen te hoog in mijn vet en te laag in de eiwit. Komende weken wordt dat mijn eerst doel om dit beter in balans te krijgen. En het andere wat ik nu eerst belangrijk vind is mijn beweging.

Eind februari ga ik samen met mijn man weer bij een loopgroep starten en lopen we 2x per week hard. 1x per week geef ik samen met een aantal collega’s een fitclub dus dat is het alleen nog belangrijk voor me dat ik op de andere dagen mijn beweging haal. Dit wil ik doen doormiddel van de 7 minute workout en wandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × een =