Level 10, week 5

Iedere week een update hoe het met mijn Level 10 challenge gaat. Ik beschrijf hier mijn up’s en down’s want dat is het leven.

Waar ik vorige week nog best enthousiast kon zijn over mijn resultaat is dit nu even minder. Alle resultaten vallen even tegen. Daarom wil ik deze week de focus weer even goed terug hebben op mijn doel. Het blijvend afslanken en onder de 70 kg komen en blijven. Omdat ik een blijvend resultaat wil doe ik dit juist met kleine stappen. Rustig aan zodat het ook goed blijft gaan.

Hardlopen

Sinds vorige week ben ik wel weer gestart met 2 x per week hardlopen en dat voelt heel erg goed. De afgelopen dagen heb ik mijn voeding een klein beetje uit het oog verloren en zaterdagavond tijdens een etentje heb ik me laten gaan met de wijn. Dan klopt mijn resultaat ook weer. Mijn lichaam gaf ook heel duidelijk aan dat het niet blij was met de hoeveelheid wijn die ik gedronken had. Mijn darmen lagen zaterdagnacht behoorlijk overhoop.

Maar zo is het leven, soms is de broekriem aangespannen en een andere keer mag je deze even losser maken. Over broekriem gesproken wat cm betreft ga ik wel heel langzaam naar beneden en ben ik erg tevreden. Dus toch nog iets goeds kunnen halen uit de afgelopen week.

En weet je eigenlijk moet ik de lat voor mezelf ook niet zo hoog leggen. Want ondertussen dat ik bezig ben met mijn Level 10 challenge spelen er een aantal andere stressvolle dingen in mijn leven. Die kan ik hier niet delen omdat het ook andere mensen betreft maar geloof me dit zijn dingen die levens veranderen.

Trots

Als ik daar even bij stil sta ben ik heel trots op mezelf, ik sta iedere morgen op, ontbijt goed en in balans, mediteer en ga aan het werk. Steeds meer ga ik laat ik mezelf zien voor wat ik kan en wat ik voor een ander kan doen. Stap voor stap ontwikkel ik me als ondernemer en geniet van het proces. Ook hier leer ik enorm veel van vooral over mezelf. Ik kan veel meer dat ik soms denk en dit is iets waarmee ik een ander ook wil gaan helpen. We houden onszelf zo klein, en we mogen veel meer in het licht gaan staan en aan de wereld laten weten waarmee je de ander kunt helpen.

Ik kan jou helpen met een stap verder te zetten, fysiek en/of mentaal. Als je bij mij in de coaching bent geweest ontdek je kanten van jezelf die je niet voor mogelijk hield. Meer vitaliteit, meer doorzettingsvermogen, meer kracht, meer zelfvertrouwen, meer flexibiliteit. Waar ligt jou wens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 3 =