Level 10, week 3, uitdagingen

Zo al weer week 3 van mijn Level 10. Hoe gaat het er nu mee? Laat ik het zo zeggen mijn start, eerste week, was geweldig. En nu kom ik mijn uitdagingen tegen. Dat had ik ook verwacht en het gaat er nu vooral om hoe ik hier mee omga. Laat ik me van mijn pad afbrengen door mijn uitdagingen of kom ik toch weer terug op de juiste route. De uitdagingen kom je namelijk altijd in je leven tegen. Hoe ga je hiermee om, dat is wat je volgens mij hebt te leren.

Uitdagingen

Mijn uitdagingen zitten op dit moment in de emoties en schuldgevoelens, het kiezen voor mezelf vind ik erg uitdagend. Maar dit is wel iets wat ik echt te doen heb. Ik leef niet voor een ander maar voor mezelf. En als ik goed stil sta bij dat het leven mooi is en ik kan kiezen om dit mooie te blijven zien kom ik iedere keer weer op het goede pad uit. En door deze gevoelens vind ik het uitdagender om goed met mijn voeding om te blijven gaan. Afgelopen week is dit twee keer echt niet zo goed gegaan (lees reep tony chocolonely en chips). Nou is het niet zo dat ik helemaal niets meer van mezelf mag snoepen maar wel in balans en dat is afgelopen week niet goed gelukt.

Hierover bloggen of niet?

Ik heb ook lang getwijfeld of ik hierover wilde bloggen, dat is ook de reden dat er vorige week geen blog van me verschenen is. Maar in deze blogs deel ik mijn verhaal, waar ik denk dat ik een ander mee kan helpen en mezelf door mijn hart te luchten. Het is behoorlijk kwetsbaar om te laten zien dat het even minder met je gaat maar ik weet ook inmiddels dat dit mijn kracht is. Het leven gaat niet altijd over rozen maar als je de social media mag geloven gaat het bij iedereen soepel. Geloof me dat kan echt niet. Iedereen komt zijn dingen tegen, heeft zijn lessen te leren. Laten we hier samen gewoon eerlijk in zijn.

I’m back!

Kortom even een hobbeltje in de weg maar vandaag voel ik me weer sterk. De dag is goed gestart, lekker vroeg uit de veren, mijn ochtendritueel gedaan (ontbijt, meditatie, oefeningen) en nu zit ik heerlijk mijn hart te luchten naar jullie. Mijn resultaat is ook wat ik verwacht had, gewicht is ten opzichte van twee weken geleden omlaag. Maar had beter kunnen zijn, nu staat de teller op -1 gewicht, -0,8 vet %, spiermassa is gelijk gebleven. Kortom werk aan de winkel maar dat doe ik met kleine stapjes. Ontdekken waar de uitdaging zit en me niet van mijn pad laten houden, even afwijken mag maar dan weer lekker terug.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − twaalf =