Level 10, week 1

Zo, 1 week verder in mijn Level 10. 90 dagen werken aan de beste versie van mezelf.

Ik zat echt te twijfelen vanmiddag wat ik hierover zou gaan schrijven. Het nog maar zo kort is en ik een beetje een uitdagende week heb gehad. En toen bedacht ik me dat dit het leven is, het gaat met up’s en down’s en het gaat niet altijd zoals je graag wenst (meestal niet zelfs). Maar ook dan kun je werken aan de beste versie van jezelf.

Dus me bij mijn voornemen gehouden en toch even de tijd nemen om dit te schrijven. Fysiek heb ik nog wat uitdagingen met mijn lichaam die passen bij mijn coachingstraject wat ik de afgelopen 3 maanden doorlopen heb. Dus ik mag op het moment echt even pas op de plaats maken en goed voor mezelf zorgen. Dit houdt vooral in dat ik niet kan sporten en bewegen zoals ik dit het liefste zou doen. Maar ook dan kan mijn level 10 een succes worden want ook met goed in balans blijven en goed voor mezelf zorgen kan ik een betere versie van mezelf worden.

Geen excuses voor mijn Level 10

Maar zoals ik hierboven al schrijf dit is hoe het leven loopt, dus geen excuus om me niet aan mijn afspraken te houden die ik met mezelf gemaakt heb. Om bij te houden hoe ik met mijn voeding zit maak ik gebruik van een app om zo de calorieën en verhouding vet-eiwit-koolhydraat. Dit vul ik iedere dag kort in om zo te zien hoe dit gaat. De afgelopen dagen valt me vooral op dat ik laag in mijn eiwitten zit, dat is echt nog een aandachtspunt. Maar voor de rest gaat het goed en ik verwacht dat ik morgen op de weegschaal de resultaten zal zien.

Hierboven mijn manier om deze 90 dagen goed bij te houden en te zien of ik iedere dag doe wat ik me voorneem dat ik zal doen. Ik heb voor mezelf nu bepaald dat ik het belangrijk vind dat ik mijn beweging haal. En ik kijk naar het aantal calorieën en de verhouding vet-eiwit-koolhydraat. Ik vind het ook fijner om dit op papier bij te houden.

Ik heb een vraag voor jou.

Het lijkt me erg leuk om meer interactie met jou (lezer) te krijgen.

Wat zou jij interessant vinden om te lezen?

Waar wil jij misschien meer over leren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − vier =