Einde Level 10

Yes, ik heb mijn level 10 met succes afgerond. In deze blog zal ik je mijn ervaring delen en waarom ik blij ben.

Na 90 dagen meer focus op mijn voeding en beweging heb ik een aantal stappen in de goede richting gezet en ben ik erg trots op mijn resultaat. Ruim 1 kg gewicht omlaag, 3% vet omlaag, 2,1% vocht erbij, 1,4 kg spieren erbij en mijn lichaamsleeftijd is op de weegschaal 2 jaar omlaag gegaan.

En was het afzien en moeilijk? Nee, helemaal niet. Ik heb kleine aanpassingen gedaan die voor dit resultaat gezorgd hebben. En misschien vind jij de stappen klein, voor mij zijn ze erg groot en zeer positief.

Het belangrijkste wat ik veranderd heb zijn volgens mij twee dingen. Ik ben meer gaan focussen op de eiwitten in mijn voeding, dus tijdens ieder eetmoment. En ik ben meer gaan bewegen. Deze twee samen zorgen voor het resultaat waar ik heel trots op ben. En lijn die ik heb ingezet hou ik vol, heel makkelijk zelfs omdat het geen dieet is maar een andere manier van eten en leven.

Dit is voor mij namelijk heel belangrijk en essentieel om resultaten te halen. Door kleine veranderingen voor de rest van mijn leven, uiteindelijk grote resultaten halen. Een crashdieet werkt alleen maar op het moment van diëten en is vaak moeilijk vol te houden. Ga je weer ‘normaal’ eten dan komt het gewicht er meestal net zo hard weer bij met nog wat bonus gewicht.

De manier van eten en bewegen die ik me nu eigen heb gemaakt hoort nu bij mij. Door iedere dag voldoende gedurende de dag te eten, hoef ik in de avond niet meer te eten. Ook ben ik me bewust geworden dat ik nog aan troost-eten/weg-eten deed. Hierin blijf ik mild voor mezelf, ik weet waarom ik deze behoefte soms nog heb en voel op dat moment hoe ik hier mee om wil gaan. De ene keer ben ik streng voor mezelf en is het belangrijk dat ik er niet aan toe geef. De andere keer ben ik mild omdat ik daar gewoon enorme behoefte aan heb. En omdat ik ook meer beweeg heeft de enkele keer dat ik uit de bocht schiet weinig tot geen invloed op mijn gewicht.

Kortom wil je een blijvend resultaat voor de rest van je leven dan is dit een hele mooie manier om dat te bereiken. Wil je meer informatie en zelf starten met jouw level 10. Dat kan, via deze link vind je meer over de Herbalife voeding die ik zelf iedere dag eet en heb gebruikt ter ondersteuning. Heb je een andere vraag laat het me weten.

Na het sporten genieten van mijn herstelshake van Herbalife
Een maaltijd in balans met eiwitten, vitamine, vezels, vetten en koolhydraten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =