Stoelmassage in jouw bedrijf

Stoelmassage als stresspreventie voor uw medewerker

Gezonde medewerkers voor een gezond bedrijf

Wil je jouw medewerkers iets extra’s bieden? Een stukje ontspanning en preventie tijdens het werk? Denk dan eens aan Thaise Stoelmassage in jouw bedrijf.

Tijdens deze stoelmassage zorg ik dat de medewerker heerlijk kan ontspannen. Eventuele klachten in nek-rug-schoudergebied geef ik speciale aandacht, om er zo voor te zorgen dat deze, vaak werkgerelateerde symptomen verdwijnen. Denk hierbij aan spanningshoofdpijn, RSI-klachten, andere spierklachten aan armen, schouders, hoofd en nek en lichamelijke reacties op stress.

Thaise Stoelmassage zorgt voor een vitale gezonde medewerker, die minder last ondervindt van werkstress en spanningen. Met het aanbieden van Thaise Stoelmassage aan jouw medewerkers geef je hen ook een stukje waardering en ontspanning mee. Ze zullen je dankbaar zijn.

Graag kom ik mezelf een keer voorstellen tijdens een gesprek en/of een gratis en vrijblijvende stoelmassage. Laat je gegevens achter op het contactformulier en ik neem contact met je op.

Het is ook mogelijk om de stoelmassage te combineren met de meditatieworkshop ‘Ontspanning in 5 minuten per dag’. Informeer naar de mogelijkheden.