Over mij

45 jaar, gezond, energiek en gelukkig!
Begin 20, depressief, moe en ziek.

Van ongelukkig en moe, naar stralend gelukkig en in balans

Op deze plek zal ik wat meer over mezelf vertellen. Ik ben Karin, 45 jaar jong en al ruim tien jaar gelukkig getrouwd. Dat zijn allemaal nog niet zo’n heel opmerkelijke dingen om te weten. Wat misschien wel interessant voor je is, het volgende. Toen ik begin 20 was, kwam ik door verschillende oorzaken terecht in een depressie. Bovendien werd ik getroffen door twee chronische ziektes. Niet mijn fijnste tijd dus. En toch is dit allemaal de directe aanleiding geweest van deze site en mijn bedrijf. Hoe dat kwam?

Dankzij deze levensveranderende gebeurtenissen ging ik namelijk op zoek. Op speurtocht naar een andere manier van leven. Een andere manier van kijken naar gezondheid en welzijn. En een andere manier van goed zorgen voor jezelf. En van dat pad ben ik niet meer afgeweken, tot op de dag van vandaag.

De dingen die ik ontdekt en ervaren heb, wil ik graag met je delen. Waarom, vraag je jezelf misschien af? Omdat ik weet wat het is om vast te zitten in je eigen gedachtegang en een lichaam te hebben dat je in alles tegen lijkt te werken. Hoe dat je ook als onderneemster parten kan spelen. Je belemmert om te groeien en je doelen te bereiken. Hoe je de omgeving jou (goed bedoeld) klein houdt. Hoe de gezondheidszorg meestal niet verder kijkt dan symptoombestrijding. Met alles wat ik geleerd heb, weet ik dat er voor vrijwel iedereen een beter welzijn mogelijk is en kansen om te groeien, mits je bereid bent om echt naar jezelf te kijken.

Al mijn ervaring en kennis giet ik in een vorm die precies bij jou past en waarmee jij aan de slag kunt. Dit doe ik door middel van coaching op maat, over leven en bewustwording. Precies wat jij nodig hebt om een volgende stap te kunnen zetten. En ik ondersteun dit met Reiki of Meditatie of een combinatie daarvan. Kortom, geen kant- en klaar programma, maar een op maat gemaakt en speciaal ‘voor jou’ programma.

Durf jij eerlijk tegen jezelf te zijn? Ben jij klaar om een volgende stap te zetten? Ga jij voor groei? Wil jij je leven ook ten goede gaan veranderen? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsafspraak om te ervaren wat ik voor jou kan betekenen.

Plan nu een kennismakingsgesprek