Over mij

44 jaar, gezond, energiek en gelukkig!
Begin 20, depressief, moe en ziek.

Van ongelukkig en moe, naar stralend gelukkig en in balans

Op deze plek zal ik wat meer over mezelf vertellen. Ik ben Karin, 44 jaar jong en getrouwd. Dat zijn allemaal nog niet zo’n heel interessante dingen om te weten. Wat misschien wel interessant voor je is, het volgende. Toen ik begin 20 jaar was ben ik depressief geworden. Dit in combinatie met 2 chronische ziektes waarvan een na mijn depressie de kop op stak zijn de oorzaak geweest van deze site en mijn bedrijf. Dankzij deze levensveranderende gebeurtenissen ben ik op zoek gegaan. Op zoek naar een andere manier van leven. Een andere manier van kijken naar gezondheid en welzijn. En een andere manier van zorgen voor jezelf. En van dat pad ben ik niet meer afgestapt tot de dag van vandaag.

De dingen die ik ontdekt en ervaren heb wil ik graag met je delen. Waarom vraag je jezelf misschien af? Omdat ik weet wat het is om vast te zitten in je eigen gedachtengang en een lichaam te hebben wat je in alles tegen lijkt te werken. Hoe je omgeving (goed bedoeld) je klein houd. Hoe de gezondheidszorg meestal niet verder kijkt dan symptoombestrijding. Met alles wat ik geleerd heb weet ik dat er voor vrijwel iedereen een beter welzijn mogelijk is, mits je bereid bent om echt naar jezelf te kijken. Durf jij eerlijk tegen jezelf te zijn? Ben jij klaar om een volgende stap te zetten? Wil jij je leven ten goede gaan veranderen?

Alles wat ik geleerd heb giet ik in een vorm die bij jou past en waarmee jij aan de slag kunt. Dit doe ik doormiddel van coaching op maat over leven, voeding, bewustwording precies wat jij nodig hebt om een volgende stap te kunnen zetten. En ik ondersteun dit met Thaise Yoga Massage, Reiki, Meditatie, en Voedingsadviezen. Kortom geen kant en klaar programma maar een op maat, een speciaal ‘voor jou’ programma.

Meer weten, plan dan een kennismakingsafspraak in om te ervaren wat ik voor jou kan betekenen.

Plan nu een kennismakingsgesprek