Trots

Ken jij dat gevoel dat je heel trots bent op iets wat je gemaakt hebt? Ik ben nu heel trots op mijn eigen gemaakte Meditatie Challenge die nu loopt.

De afgelopen jaren heb ik steeds dingen in mijn leven aangepakt en veranderd. Doordat ik dit stap voor stap doe zijn het vaak ook blijvende veranderingen, dingen die ik nu ook nog doe. Anders eten, bewuster ontspannen, genieten van kleine dingen, op tijd mijn rust pakken, bewegen, mediteren en ga zo maar door. Door deze veranderingen ziet mijn leven er nu heel anders uit en ben ik gelukkig.

Voor iemand die zo depressief als ik is geweest en flinke fysieke uitdagingen heeft gekend is dit echt een enorme verandering. Van ongelukkig, onzeker, overgewicht, moe en vaak ziek ben ik nu veranderd in een sterke, volwassen, zekere ondernemer. Dat is natuurlijk niet van de ene op de andere dag zo veranderd, daar gaat flink wat tijd overheen. En toen ik begon met veranderen had ik nooit kunnen denken dat ik zo enorm zou veranderen.

De laatste grote stap heb ik de afgelopen maanden gezet, door persoonlijke coaching heb ik een aantal dingen en mensen in mijn leven losgelaten. Nu besef ik hoe veel positieve invloed dit ook weer heeft gehad op mijn ontwikkeling. Waar ik eerst heel erg bezig was met nadenken hoe een ander er over zou denken, doe ik nu vooral veel meer. Daardoor ben ik dus ook gewoon met deze Meditatie Challenge gestart, gewoon omdat ik dit wilde doen en er ideeën over had.

Het borrelt vanbinnen met nog meer leuke ideeen, die ga je komende tijd zeker voorbij zien komen. En denk je nu, die Meditatie Challenge dat is misschien ook wel iets voor mij? Laat het me weten, want bij voldoende aanmeldingen start ik deze over een tijdje weer. Mocht je eerst meer willen weten over wat het inhoud dan hierbij een link naar een filmpje met meer informatie en uitleg.

Uitleg over de meditatie challenge.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 4 =