Vrijdag-blogdag is terug!

Waarom ik doe wat ik doe.

Ik wilde vandaag heel graag weer een blog voor je schrijven maar merkte dat ik vast liep en wat ik dan wel of niet wilde vertellen/delen met je. Mijn uitdaging is namelijk dat ik de lat nog al hoog heb liggen en ik dus graag alles perfect wil doen.

Zo ook met het opbouwen van mijn bedrijf. Sinds november ben ik behoorlijk aan de weg aan het timmeren om nog duidelijker naar buiten te brengen wat ik doe en waarom ik dat doe. En dit is begonnen met een stuk persoonlijke ontwikkeling. In mijn ogen begint iedere verandering daarmee. Je kunt bijna niet groeien als je niet aan je persoonlijke ontwikkeling werkt. Dat brengt dan ook weer uitdagingen met zich mee in de vorm van jezelf aankijken, oude stukken een plekje geven en vast nog heel veel meer.

Vooral dat laatste, oude stukken een plekje geven heeft de laatste maanden nog al een impact op me gehad en houd me nog steeds wel bezig. En dat is goed, ik wil dat ook graag omdat dit ook stukken zijn die ervoor zorgen dat ik niet helemaal goed uit de verf kom. Door deze stukken laat ik mezelf niet helemaal zien zoals ik dat diep van binnen graag zou willen. Maar sinds ik hier mee bezig ben zie ik de vooruitgang bij mezelf. Ik zet kleine stapjes in het voor mezelf gaan staan en voel aan alles dat ik me steeds minder tegen laat houden. En dat is mooi om te zien en voelen bij jezelf. De groei, de positiviteit, de kracht, dat gun ik iedereen.

Maar nu terug naar deze blog, mijn voornemen is om weer mijn vaste blog moment op te gaan pakken (vrijdag-blogdag) en daar dan te gaan delen waar ik mee bezig ben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset. Misschien dat dit over een tijdje weer anders is maar dat zien we dan wel weer. Voor nu voelt het goed om dit weer zo te gaan doen. En daar doe ik het voor. Want al schrijf ik dat jij het kunt lezen, ik schrijf ook vooral wat mezelf bezighoud omdat ik dat zelf ook zou willen lezen om een stapje verder te kunnen doen. Want dat is toch waarom we doen wat we doen, omdat het goed voelt voor jezelf? 

Voor nu wil ik jou een heel fijn weekend toe wensen en tot de volgende vrijdag-blogdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − 1 =