Van masseur naar coach

Het laatste jaar ben ik me meer en meer gaan richten op coaching en in dit artikel wil ik met je delen waarom ik deze keuze hebt gemaakt. Vandaar de titel van masseur naar coach want dat is hoe ik mezelf heb ontwikkeld.

Een aantal jaren geleden ben ik mijn bedrijf begonnen als masseur. Door de jaren heen merkte ik dat mensen behoefte hadden aan meer dan alleen mijn massage. Voor of na een massage ontstond er dan vaak een mooi gesprek waarin ik merkte dat ik veel voor mensen mocht betekenen.
Hierdoor ontstond het eigenlijk als vanzelf, het coachen.

Doordat mijn eigen ervaring met coaching zo positief is geweest wilde ik me hier meer in gaan verdiepen om er zo nog beter voor jou te mogen zijn.

Na een eigen coach traject van 3 maanden eind 2017 werd het steeds duidelijker, ik wil mensen gaan ondersteunen met coaching. Ik weet hoe veel je kunt bereiken middels een coachingtraject van 3 maanden, het resultaat zie ik nog iedere dag bij mezelf.

Inmiddels heb ik al een heel aantal mensen verder mogen helpen met mijn coachgesprekken en trajecten en zie ik de bijzondere stappen die mensen zetten. Ze worden bewuster, kiezen meer voor zichzelf, voelen zich gelukkiger en zitten beter in hun vel.

Wil jij ook meer genieten en minder last van stress hebben? Geen idee hoe dit te bereiken? Klaar met de sleur in je leven? Dan is jouw volgende stap misschien wel een coachingstraject.

In mijn coaching gebruik ik de coach technieken die ik de afgelopen jaren hebt geleerd door eigen ervaring en de coach opleiding van Dolly.
Dit combineer ik, zo nodig met massage, meditatie, reiki en voeding, wat jij op dat moment nodig hebt. Op deze manier ontstaat er altijd een pakket op maat, speciaal voor jou.

Denk je nu, dat wil ik ook? Dat kan, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek zodat wij face-to-face, live in Helmond of online kijken hoe we samen gaan werken. 
Deze kennismaking vind ik heel belangrijk omdat dat er een klik tussen ons moet zijn voor een succesvol traject voor jou.

Laat je gegevens achter op de contactpagina of bel me 0653271857 en we maken een afspraak voor een mooi en ontspannen leven voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 5 =