Ontdekkingstocht

Ik ben bezig met een ontdekkingstocht, misschien wel de grootste in mijn leven. Klinkt spannend en groots en dat voelt ook zo voor me. Sinds een tijdje ben ik bezig om te ontdekken wat het is waar ik nu blij van wordt in het leven, wat is mijn missie, mijn doel hier op deze aarde. En stap voor stap wordt het me steeds duidelijker maar wordt het ook spannender om dit te gaan delen. Iets met je hoofd boven het maaiveld uitsteken enzo.

Wat is mijn missie dan vraag je misschien nu af, let op, hier komt het. Mijn missie is om een ander te helpen met het ontdekken dat je meer kunt dan je denkt en dit is fysiek maar ook zeker mentaal. En dan zoek ik wel mensen die openstaan voor deze stap in hun leven. Je gaat namelijk wel geconfronteerd worden met je eigen blokkades en onzekerheden. Dit is niet erg, dit zijn de groeipijntjes.

Mijn verhaal, mijn missie

Mijn eigen verhaal is de oorzaak van deze missie, deze ontdekkingstocht. Begin 20 een flinke depressie doorgemaakt met een flinke terugval op een gegeven moment en dan zeggen je behandelaren dat je de rest van je leven aan de medicatie mag. Gelukkig voelde ik toen al dat ik dat niet wilde, ik had ergens het vertrouwen dat ik hier uit zou komen. En dat is me ook zeker heel goed gelukt. Later kwam hier nog een chronische ziekte bij die behoorlijk wat invloed had op mijn leven. Daarbij had ik sinds mijn jeugd al last van een andere chronische ziekte. Ook bij deze nieuwe chronische ziekte kreeg ik te horen dat ik de rest van mijn leven medicatie zou moeten blijven gebruiken en weer voelde ik dat ik dat niet wilde. Ik ben op zoek gegaan naar wat me zou helpen. Dit heeft geleid tot een zoektocht die mijn leven compleet veranderde.

Graadmeter

Nu ben ik ondernemer, getrouwd, gelukkig, energiek en positief. Mijn lichaam is mijn graadmeter of ik goed voor mezelf zorg. Als ik mezelf voorbij loop, die neiging heb ik nog al, dan trekt mijn lichaam aan de bel. En als ik daar niet goed genoeg naar luister worden de signalen steeds duidelijker. Op dit moment ben ik ook weer aan het opkrabbelen na een flink waarschuwing van mijn lichaam. Mijn chronische ziekte hebben zich weer even goed gemeld maar zonder hulp van het reguliere circuit en met hulp van mijn homeopaat ben ik weer op de weg naar gezondheid en energie.

Nu ga ik staan

Wat ik altijd gedacht en gevoeld heb, als ik dit kan dan moet een ander dit toch ook kunnen en daar ga ik nu voor staan. Ik wil jou helpen om bewuste keuzes te maken en goed voor jezelf te gaan zorgen. Je leven kan echt enorm veranderen als je een aantal dingen aanpakt en veranderd. Laten we samen op ontdekkingstocht gaan naar jou mogelijkheden.

Heb je na aanleiding van deze blog vragen dan weet je me te vinden. En hou voor ogen, dit is mijn waarheid, ik ben geen arts maar geloof in de kracht van ons als mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × drie =