Weekoverzicht

Deze week wilde ik eens iets anders proberen met mijn blog. Ik heb een heerlijke week tot nu toe achter de rug en wil dit graag met je delen.

Ik ben deze week weer wat actiever op Instagram en Twitter. Leuk om snel even een mooi plaatje of gedachte te delen. Verder heb ik afgelopen dinsdagavond een hele fijne looptraining gehad waarbij ik op het laatst 1 km in 5:20 min heb gelopen, dat is lekker snel voor mijn doen. Komende zaterdag (morgen) hebben we een testloop van 7,5 km en dat komt goed uit wat op 3 januari loop ik de Genneper Parken Nieuwjaarsloop dus het jaar start ik sportief. Heerlijk nu al zin in.

Verder heb ik afgelopen week mee gedaan met een mooie actie die door Shifra vanA CUP OF LIFE is opgezet.

http://www.acupoflife.nl/stuur-een-kerstkaartje-extra-voor-postasmile/

Een kerstkaart extra sturen in het kader van #postasmile ze zorgt dat ouderen die eenzaam zijn met de feestdagen een kerstkaart krijgen die door verschillende mensen in het land geschreven zijn. Mooi om te doen en zo makkelijk.

Kaartjes schrijven en versturen.

Dit heeft me geïnspireerd om mijn eigen kerstkaarten te fröbelen. Heerlijk om te doen en ik ben er nog niet helemaal klaar mee. Nog de tekst printen en plakken en dan versturen.

Ook heb ik dus genoten van het heerlijke weer van de afgelopen week en dan vooral de bijzonder mooie luchten die ik gezien heb. Dan kan ik gewoon emotioneel worden van vreugde dat ik er zo van kan genieten. Ik voel me zo gelukkig op zo’n moment. Kan genieten van een stukje blauwe lucht, een zonnestraaltje of de heerlijke vrieskou.

Kortom een fijne week tot nu toe. Morgen nog een drukke dag met als afsluiter het HSP cafe in het Ouder & Kindcentrum wat ik mee organiseer. Het HSP cafe is een ontmoetingsplek voor gevoelige mensen waar we kunnen samenzijn en heerlijk ontspannen de week kunnen afsluiten. Dit organiseren we iedere maand en is echt iets moois om naar uit te kijken.

Een heel fijn weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − vier =