Update

Zo even een andere blog dan ik gewend ben, de omstandigheden vragen er even om. Vorige week vrijdag ben ik van de trap gevallen, heel stom met sokken van de trap aflopen en de laatste tree afglippen. Dit gebeurt me vaak en dan denk ik ook altijd, zo dat ging weer net goed, maar nu was dit dus niet het geval. Ik ben met mijn volle gewicht terug tegen de treden aan geklapt met de zijkant van mijn onderrug. Dit voelde meteen al niet goed, eerst heb ik bank gezeten om weer op adem te komen en te bedenken wat ik nu moest doen. Mijn man gebeld voor morele ondersteuning en daarna contact opgenomen met mijn afspraken om die af te zeggen.

Omdat ik toch wel veel pijn had leek het me slim om even bij de huisarts langs te gaan, gelukkig kon een vriendin vervoer regelen want ik wist anders echt niet hoe ik daar moest komen. Conclusie huisarts: gekneusde of gebroken ribben. Omdat ze hier toch niets aan kunnen doen en de behandeling bij gekneusd of gebroken hetzelfde is heb ik ervoor gekozen om geen foto’s te laten maken.

Op dat moment dacht ik nog dat ik met een paar dagen wel weer aan het werk zou zijn

Het weekend was gewoon zwaar en niet leuk, veel pijn. Slapen is moeilijk (nog steeds) omdat ik alleen op mijn rug kan liggen en dan slaap ik heel slecht, verder beweeg ik de hele nacht niet en begint de rest van mijn lijf hier ook tegen te protesteren.

Ik ben nooit echt een ochtend mens geweest maar ik ben nu blij als het 5 uur is en ik mijn bed uit kan.

De afgelopen dagen heb ik zo goed als niets gedaan, rust heb ik nodig en dat voel ik ook wel. Met mijn massageklanten heb ik goede afspraken gemaakt en iedereen reageert heel lief en begripvol. Mijn welzijnsklanten komen gewoon aan huis. Fijn dat ik dit zo zelf kan indelen en er toch van mijn klanten kan zijn. Gelukkig kun je veel telefonisch maar vaak is face-to-face contact ook heel fijn en nodig.

Ook heb ik extra supplementen van Herbalife ingezet voor mijn herstel, ik voel gewoon dat dit nodig is om mijn lichaam de voeding te geven ter ondersteuning in de proces.

Overdag voel ik me over het algemeen best oké, ik ben rustig, en heb er vertrouwen in dat dit goed komt. Het is nu even nodig voor mijn persoonlijke ontwikkeling om hier het vertrouwen in te behouden en goed te verankeren. Hoe gek het ook klinkt ik geniet met momenten echt van wat hier gebeurt en de rust die ik ervaar. Dit was nooit zo. De rust om de tijd te kunnen en mogen nemen die je nodig hebt is bijzonder om te mogen meemaken. Ik besef dat ik die mag meemaken omdat ik voor mezelf heb gekozen en ik dit dus zelf in gang heb gezet, toch blijf ik het bijzonder vinden. Daar ben ik erg dankbaar voor.

Afgelopen week had ik op Facebook gedeeld dat ik dacht dat ik er wel zou komen, de reactie van een aantal mensen was, dat ik er al was. En dat klopt, ik hoef er niet meer te komen, ik ben er al.

Geniet van je week en doe je sokken uit als je naar boven moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + twee =