Stoppen met Low Poo

Na een aantal maanden proberen geef ik voor dit moment het Low Poo gebeuren op. Voor wie niet weet wat dit is, in mijn blog van 28-8-2015 schreef ik hierover.

Ik ben dus sinds een paar jaar bezig om af te bouwen hoe vaak ik mijn haar met shampoo was. Ik zat nu op 1 week en 1 tot 2 dagen maar ik voelde me na 3 dagen steeds onzeker of mijn haar niet te vettig was en me dus een onverzorgd uiterlijk gaf. Dit is niet echt een heel prettig gevoel. De laatste weken heb ik mijn haren niet meer met shampoo gewassen, ik wilde proberen of ik het al zonder shampoo af kon. Wat vettigheid betreft ging het wel, almiste ik wel het gevoel van hoe haar voelt als het net gewassen is maar wat schilfering betreft ging het steeds slechter. Mijn hoofdhuid werd steeds onrustiger en begon steeds meer te jeuken en schilferen. Ik waste mijn haar wel maar dan zonder shampoo.

Ik heb het geprobeerd maar het lijkt, in ieder geval voor dit moment, niets voor mij te zijn.

 

Ik heb zaterdag besloten er gewoon mee te stoppen, ik wil me niet meer onzeker voelen of mijn haar voor een ander schoon overkomt. Dus de shampoo van Herbalife weer tevoorschijn gehaald en lekker gewassen. De schilferige huid ga ik lekker in smeren met Soothing gel van Herbalife. Ik ga weer lekker genieten van mijn mooie gezonde schone haar. Ik zoek rustig verder naar een manier die bij mijn past om van de hele kleine probleempje af te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 7 =