Rustige weken

Waar zal ik het eens over gaan hebben? Ik heb nl toen ik een tijdje geleden deze blog aan het schrijven was bedacht dat ik 1x per week een nieuwe blog wil posten. En mijn leven staat nu in een rust stand. Het is even niet anders. Mijn dagen worden overheerst door moe zijn, ik slaap nl te weinig, en herstel. Gemiddeld slaap ik op het moment tussen de 5 en 6 uur en dat is voor mij te weinig. Maar omdat ik met mijn gekneusde rib niet kan liggen zoals normaal wordt ik veel wakker en wil ik op een gegeven moment ook echt niet meer blijven liggen vanwege de pijn in mijn rug.

Het is verder echt geen drama alleen een beetje lastig. Ik zit vol met enthousiasme omdat ik zin heb om aan het werk te gaan maar wil echt goed naar mijn lichaam luisteren om te doen wat goed is. En dat is nu pas op de plaats maken en rust nemen.

Dankzij mijn Fysio kan ik sinds dinsdag wel weer op mijn zij liggen en slaap ik eindelijk iets beter. Dat merk je meteen, ik kan de dag beter aan en ben weer langzaam aan actiever aan het worden. En met actiever bedoel ik dat ik de deur uit ga om een klein rondje te wandelen en ben ik weer meer met mijn bedrijf bezig. Ik heb eindelijk mijn administratie van januari bijgewerkt. Dit was even blijven liggen.

Wel kan ik genieten van de rust die ik ervaar, de rust om te mogen herstellen en hier de benodigde tijd voor te nemen. Ook geniet ik ervan dat ik mijn lieve klanten wel kan coachen in deze toestand. Mensen komen bij mij thuis of ik heb telefonisch contact en dat is fijn. De massage lukt natuurlijk nu even niet maar dat komt weer.

Ondanks dat alles even op zijn gat ligt voel ik een vertrouwen dat dit nu goed is, ik heb nu voor mezelf te zorgen zodat ik na mijn herstel er weer volledig voor mijn lieve klanten kan zijn. Daar heb ik ook enorm veel zin in, zin in de dingen die nu gebeuren en zin in de toekomst.

Verder geniet ik (meestal vanaf de bank) van de natuur, de wolken luchten, de zon en blauwe luchten die er ook geweest zijn afgelopen week en de vogeltjes die ik hoor.

Geniet van alles om je heen en ga lekker wandelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × een =