Genieten van de rust

Het is echt, ik geniet nog heerlijk van de rust die ik ervaar. Het gaat me steeds beter af. Ik heb de rust ook gewoon nog nodig omdat het slapen nog niet zo goed gaat. Ik wordt veel wakker en wil in de ochtend ook echt mijn bed uit omdat ik dan stijf ben en pijn heb. Na een uur gaat het dan beter, dan ben ik weer wat soepeler en voelt mijn lijf veel beter aan. Zo lang ik niets geks doe, zoals fietsen of poetsen, heb ik niet heel veel last meer. Ik slaap overdag nog lekker een keer een uurtje en neem echt de tijd voor mijn herstel.

Afgelopen week heb ik vooral veel gewandeld en leuke gesprekken met mensen gevoerd, coaching gesprekken die soms voor de ander waren maar zeker vaak ook zinvol voor mezelf. Ik heb deze periode weer veel over mezelf geleerd. Waar zo’n val al niet goed voor is.

Ook ben ik weer rustig aan het plannen voor de toekomst, ik ga naar een training in Arnhem in april en volgende week sta ik met twee lieve collega’s op de Ladies Night van Pathé in Helmond, erg leuk om te doen en naamsbekendheid te krijgen.

En ik heb afgelopen week hulp durven vragen bij het maken van nieuwe massage foto’s. De oude zijn al weer een paar jaar oud en ik vind het tijd voor nieuwe foto’s gemaakt in mijn heerlijke praktijkruimte. Er waren genoeg mensen die het leuk vonden om te helpen en eind februari gaan we de foto’s maken. Het resultaat zul je vast wel ergens voorbij zien komen.

Vandaag (donderdag) ben ik tijdens mijn dagelijkse wandeling even bij het OKC (Ouder & Kindcentrum) binnengelopen waar een aantal collega’s hard aan het klussen zijn voor onze gezamenlijke ruimte. We gaan vanuit deze ruimte per 1-3-2016 samenwerken om elkaar zo te versterken. Samen trainingen geven en ontvangen, en de fitclub gaan we van hieruit weer oppakken en nog veel meer leuke andere dingen. Ik heb er zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 12 =