Fijne dagen!

Na de 4 maanden waarin ik mijn bedrijf van een parttime naar een serieus full time bedrijf aan het opbouwen ben krijg je nu een moment om alles te overdenken. Wat gaat goed, wat wil ik verbeteren of veranderen. En de conclusie nu is dat het allemaal naar wens gaat, ik geniet enorm, natuurlijk heb ik net als ieder ander mens mijn mindere dagen maar het genieten staat voorop.

Dit wil ik verder uitbouwen, en een belangrijke stap voor mij hier is dat ik in september 2016 de opleiding Thaise massagetherapeut wil gaan volgen bij Thai Dee.

http://www.yogamassage.nl/

Afgelopen weken heb ik nog lekker veel mogen masseren omdat de social deal afliep en mensen op het laatst toch nog gebruik wilde maken van deze deal. Het is een mooie manier om veel mensen kennis te laten maken met deze mooie massagevorm en natuurlijk mij als masseur. Op dit moment loop er ook weer een nieuwe social deal en die loopt ook al erg goed.

https://www.socialdeal.nl/deal/helmond/welzijnspraktijk-corposano/raak-nu-helemaal-zen-tijdens-een-heerlijke-thaise-stoelmassage-20-min-of-yogamassage-60-min-bij-welzijnspraktijk-corposano-dec-2015-helmond/

Verder ben ik natuurlijk ook nog bezig met mijn Level 10, hier heb ik het op dit moment even wat moeilijker mee. Door het vele masseren ben ik drukker en schiet het fanatieke sporten er soms even bij in. Ik ben dan echt op zoek naar een balans tussen bewegen en rust, want rust vind ik net zo belangrijk als bewegen.

In de afgelopen jaren heb ik mijn lichaam steeds beter leren ‘lezen’ en weet ik wanneer rust belangrijker is. Dan ga ik lekker op de bank zitten met een heerlijk kopje thee of duik in bad.

Gisteren weer een meting gehad bij mijn coach voor Level 10 en mijn gewicht was mooi gedaald en de cm gaan er ook fijn vanaf. Zelfs G. zag afgelopen week het verschil in mijn figuur.

Gisteren heb ik nog even een kerstdecoratie in elkaar gefröbeld. Dat is echt iets waar ik van kan genieten en lekker ontspannen van wordt. Als ik al een voornemen heb, en hier doe ik niet aan, dan is het om meer tijd vrij te maken om te koken of fröbelen, daar wordt ik een gelukkiger ontspannener mens van.

Geniet van de Kerstdagen samen en tot de volgende ‘Het is weer vrijdag, blogdag’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + negen =