1e werkweek van een nieuw mooi bijzonder jaar

Ja, ik durf nu al te zeggen dat 2016 een mooi en bijzonder jaar is, op de 8e dag van het jaar. Gisteren hebben we met 12 mooie mensen bij elkaar gezeten in het OKC (Ouder & Kind Centrum waar mijn praktijk zich bevind) om het te gaan hebben over onze samenwerking. Per 1 maart gaan we met deze groep Welzijnscoaches een mooi centrum neerzetten. Een centrum waar we mensen willen ontvangen om te werken aan hun Welzijn. Dit kan op verschillende manieren, beweging, bewustwording, balans vinden in jezelf en je leven, en voeding is hierbij de rode draad. Verder gaan we van hieruit het HSP cafe organiseren en diverse workshops en bijeenkomsten. Het is mooi en spannend om te zien wat we hier gaan neerzetten. Genieten van elkaar en de mooie stappen die we als team gaan zetten. Vallen en opstaan en er zijn voor elkaar.

Daarom durf ik dus nu al volmondig te zeggen het wordt een mooi en bijzonder jaar.

Ook ben ik het jaar sportief gestart met op 2 januari eerst de jaarlijkse Oliebollenloop van Loopgroep Get Running in Eindhoven. Een leuke cross in de buurt van Het Wasven in Eindhoven en daarna met de hele groep gezellig aan de oliebollen, genieten.

Ook ben ik het jaar sportief gestart met op 2 januari eerst de jaarlijkse Oliebollenloop van Loopgroep Get Running in Eindhoven. Een leuke cross in de buurt van Het Wasven in Eindhoven en daarna met de hele groep gezellig aan de oliebollen, genieten.

Op 3 januari was het tijd voor de Genneperparken Nieuwjaarsloop in Eindhoven. Deze heb ik samen met mijn loopmaatje Nicole gelopen. We hebben op de 8 km de mooie tijd van 51:28 uur neergezet. Dit is gemiddeld 6 minuut 41 seconden per kilometer geweest. Het was erg leuk om te doen en ook fijn om samen te lopen met iemand, je helpt elkaar dan echt door de moeilijke momenten heen.

Dit roept naar meer wedstrijden, ik heb me voor de Gulbergen cross op 13 maart in geschreven en de week later is dan de Venloop in Venlo. Verder wil ik me vandaag of morgen nog inschrijven voor de Marikenloop op 22 mei. De rest komt later vast nog wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × een =